fredag 20 januari 2017

Slipp självrisken i din hemförsäkring! #Sparadkrona

I mitt senaste inlägg fredag den trettonde skrev jag om min sambo som tappat bort sin förlovningsring,  vi letade i två dagar utan framgång.
Som tur är har vi hemförsäkring med allriskförsäkring (drulle) så jag anmälde förlusten och fick tillbaka lika mycket vi köpte ringen för minus självrisken på 1800 kr.
Det betyder att om vi skulle köpa en likadan ring så måste vi lägga ut 1800kr vilket inte gör mig rikare precis.

Jag har vid tre tillfällen tidigare i mitt liv utnyttjat min hemförsäkring och vid de tillfällen har jag haft en självrisk på 1500, det är 4500kr som jag idag hade kunnat spara.

Får ca ett halvår sen blev jag kontaktad av företaget Mysafety om att teckna upp en självriskreducering för hemförsäkringen.

Jag köper aldrig saker över telefon, eller jo, en gång när Com Hem ringde och ville sälja bättre bild och fler kanaler till tv,  då ringde jag tillbaka dagen efter och ångrade mig för att få rabatt (taktiskt)

När jag blev uppringd av mysafety så tackade jag såklart nej, men tyckte de lät intressant så jag gick in på deras hemsida för att börja läsa,
de har försäkringar som ersätter självrisker på hemförsäkringen men även idskydd och kortförsäkring mot skimming,
Jag valde att ringa in till deras kundservice och teckna en självriskreducering för hemförsäkring rabatterad för 69kr/mån (ord pris 79kr/mån)
Det är alltså 828kr per år, och då ersätter de självrisker upp till 5000kr per år på min drulle försäkring,  dvs nästan tre hela självrisker per år 1800x3=5400kr.

I förrgår fick jag besked om ersättning från hemförsäkringen och jag fick som sagt en självrisk på 1800kr, idag fick jag besked från mysafety att de ersätter hela självrisken,  detta betyder att jag sparat in exakt 972kr på att ha denna försäkring och jag kan utnyttja en gång till utan att behöva betala en enda krona i självrisk och ifall vid en tredje skada endast 400kr av 1800 = #Sparadkrona

De bästa av allt är att den gäller alla i hushållet, så har man småbarn eller en "klantig" partner så är detta en perfekt försäkring att komplettera till hemförsäkringen.

Här finns länk till Försäkringen  (För rabatt, prova ring deras kundservice)

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Beklagar verkligen sorgen för den tappade ringen. Känner frustrationen verkligen. Vad kostade ringen när ni köpte den?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hallå! Ursäkta för sent svar, ringen kostade runt 10.000kr när vi köpte den. Så otroligt skönt att få ersättning för hela summan. Nu blir de inte en lika dyr ring iaf;)

   Radera