tisdag 26 september 2017

Fortsätter köpa Skanska!

Skanskas kurs har gått ner -16% i år och stor del av nedgången kom efter att bolaget vinstvarnat inför Q2 rapporten, vilket jag även skrev kort om - läs här.

Som jag skrivit i tidigare inlägg så har jag valt att öka på dessa nivåer och Skanska har seglat upp till mitt fjärde största innehav med en vikt på 8,2% av Gubbportföljen.

Skanska är idag mitt fjärde största innehav i Gubbportföljen

Övriga köp som gjorts senaste dagarna:

4 st Nordea
2 st Industrivärden C
8 st Volati (Dotterns portfölj)  



Jag kommer absolut att fortsätta småköpa mer i Skanska på dessa nivåer men kommer försöka se till att hålla denna jämna vikt jag skaffat mig i portföljen.

2 kommentarer:

  1. Fortsätter också att köpa Skanska på dessa nivåer. Tycker också att det är ett fint utdelningsbolag, vilket jag skrev om här:
    http://www.kronantillmiljonen.se/rorande-bolagen/skanska-utdelningshistorik/

    SvaraRadera
  2. Detta meddelande är avsett för anställda, handlare, jordbrukare och företagare som behöver ekonomiskt stöd för att lyckas. Få våra olika lånerbjudanden, snabb kredit med mycket enkla villkor med en räntesats på 3% per år. Våra överföringar är försäkrade av banken för transaktionernas säkerhet och du har möjlighet att få tillgång till din kredit med 72 timmars garanti. Så vänligen kontakta oss för mer information, tack.

    E-post: georges.matvinc@gmail.com
    WhastApp: +33 756924191

    SvaraRadera