tisdag 14 februari 2017

Hur man förstör en alla hjärtans dag!Denna händelse utspelade sig för sex år sen när jag och min sambo skulle fira vår allra första
Alla hjärtans dag.

Som ni kanske redan förstår på inläggets rubrik så slutade det inte så bra.

Jag var 19 år och kände inte till kärlek så extremt bra och jag hade faktiskt inte planerat någonting den dagen, däremot så hade min sambo självklart förhoppningar om att bli överraskad.

Detta år var alla hjärtans dag på en helg vilket gjorde att man fick sova ut på morgonen och sedan ha hela dagen ihop och ha det extra trevligt.

Kortfattat gick dagen till såhär;

Jag vaknade, gick ut i soffan och slog på Call of Duty (Activision Blizzard) och när min sambo vaknade upp bad jag henne snällt att somna om en stund eftersom jag var uppe mitt i en match Search and Destroy och sen firade vi inte något den dagen.

Romantisk? Nej... Men jag lärde mig mycket om livet den dagen och jag har definitivt jobbat upp min romantiska sida sen dess även om den är långt ifrån fulländad idag.

För oss är Alla hjärtans dag inte något speciellt utan vi gör något litet ihop och köper något litet, idag har vi lagat en god skaldjurspaj ihop och jag köpte med mig geléhjärtan och ett kort hem.

Eftersom denna blogg handlar om Sparande och Investeringar, så kan man vara romantisk på alla hjärtans dag utan att bränna hål i plånboken.

Läs Kronantillmiljonens inlägg här där han kommer med tips om hur man kommer billigt undan en dag som denna.

Jag gillar sista punkten, hur kunde jag vara så dum och inte fråga om hon ville vara med och spela? Punkt 11. Köp ett spel på Steam och spela Co-Op. 


Hur firar ni er alla hjärtans dag? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar