fredag 13 januari 2017

Fredag den trettonde

Fredagen den trettonde, som inträffar en till tre gånger varje år, är enligt skrock en otursdag.


Helg och andra börsveckan på 2017 är över, jag måste säga att jag älskar veckodagar mer än helgerna sen jag fick upp mitt intresse i aktier.

Anledningen till första stycket i inlägget är för att idag har jag varit med om "otur" det vid tre tillfällen.

Jag personligen är en lugn kille som trivs med livet, om någonting händer, som min sambo tycker är akut men jag inte tycker det, så är jag mer "vi löser det sen", "det löser sig" osv ingen stress. Lägger alltså inte ner så stor vikt på, enligt mig, saker jag inte tycker är av intresse.

Jag jobbar som utbildningsansvarig på ett företag och när jag kom till jobbet idag så tänkte jag inte att det var fredag den trettonde, eller att den dagen enligt skrock har betydelse. 

Under dagen så pratades de hejvilt bland vissa om fredag den 13e och det var först då som man reagerade på det, en av de som pratade hejvilt om det som går under utbildning tappade efter en stund ner sin telefon i toaletten (hur man lyckas med det har jag ingen aning om) och ja, lite lustigt var det att de hände just idag eftersom hon hade pratat om det.

Lite otur för henne men slutade tänka på det eftersom ingenting händer ju mig och isåfall löser det sig.

KARMA 

När jag är påväg hem så ringer min sambo och säger att batteriet på bilen har dött, förmodligen har någon rem lossnat eller något så batteriet laddas ej, utan det blir förmodligen startkablar och sen in på verkstad.

Imorgon ska vi åka egentligen iväg till ett par vänner och va kvar där över natten, hur det nu blir med detta får vi se.

När jag väl kommit hem så kommer nästa känga.

"jag har ingen aning om vart min förlovningsring är" Läs; EJ #sparadkrona😭😭😭😭😭

Nu så ligger den förhoppningsvis någonstans i lägenheten och vi kommer att leta under morgondagen men ifall den inte hittas så får hon nöja sig med en dödskalle ring från en godisautomat. Vilket gör att vi kommer spara en bra summa då ringen var väldigt dyr.
Läs; #sparadkrona


Efter kvällens oturliga händelser som slog tillbaka på mig så väljer jag att ta fram whiskyflaskan och lägger mig i soffan.

Börsdagen då?

Gubbportföljen upp 1.77% efter att största 4 innehav hade en väldigt bra dag.
Fing 2,75%
Investor 1,45%
H&M 1,75%
SOBI 5,93%

Trevlig helg på er!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar