torsdag 23 mars 2017

#Uppesittarkväll - Vi har köpt hus.Nu händer det mycket saker på samma gång hemma hos Börsjägarcoachen.

Sitter just nu och kollar #Uppesittarkväll och väntar som en liten skolpojke väntar på sommarlov efter att lönen ska trilla in på kontot.

Däremot så blir inte Sparkvoten denna månad lika hög eftersom igår kväll var vi och skrev kontrakt på ett radhus och vi flyttar in i början av Juni.

Våran lägenhet kom ut på Hemnet idag och det är redan två spekulanter som har visat intresse och velat gå på förhandsvisning och utgifterna blir dessvärre högre denna månad.
*-1000kr för att bostaden läggs ut på Hemmet
*-8500kr för besiktning av nya Radhuset.

När det kommer till försäljning av vår lägenhet skulle vi kunna släppa den för utgångspriset (ca +400.000 vinst) och klara av kontantinsats, pantbrev och lagfart till nya huset.

Förhoppningarna är självklart att vi ska få en bra slant över utgångspriset, antingen om vi begär uppskov på vinstskatten och får en slant över till renovering eller om vi betalar vinstskatten har vi inte bestämt i dagsläget.

Sen blir det intressant och se hur våran budget förändras när vi har flyttat, om vi måste hålla hårdare i plånboken eller om vi får mer över till sparande!

När det kommer till mina aktieköp blir det Castellum, Skanska och Axfood.

Ha de bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar