söndag 5 mars 2017

Veckorapport V9

Veckodagarna springer verkligen förbi, känns som de va igår jag satt och skrev veckorapport för vecka 8.

Som ni kanske märkt så håller jag på att uppdatera layouten här på bloggen så att man ska kunna trycka sig runt för att se mina portföljer och utdelningar men även in på andra bloggare jag följer för att läsa deras resor.

Det tar lite tid men hoppas ni har förståelse att jag har heltidsjobb och är småbarnsförälder.

I fredags så lämnade vi ifrån oss dottern som fick sova hos sin farmor medans jag och sambon checkade in på hotell Birger Jarl, käkade middag på Oyster Bar och tog några drinkar. En underbar kväll som vi även kom ganska billigt undan, totala kostnader var runt -1500kr då vi fick rabatt på hotellet och middagen var en tidigare presentupplevelse som vi utnyttjade och vi sparade in runt 500kr - 1000kr tack vare det.OMXS30 slutade med uppgång +0,73% och har gått upp 8 av 9 veckor.
Gubbportföljen slutade -1,34% under vecka 9 medans dotterns portfölj slutade precis som index +0,73% upp.Vad jag köpt

Det blev 6 köp denna vecka, alla i Gubbportföljen.

Jag fortsätter med mina köp av Axfood, Hemfosa och Nordea och alla tre ligger på runt 4-5% av portföljen.

Sedan ökade jag även i Nobina, Resurs och de sista köpet blev i Skanska, som är det minsta innehavet i gubbportföljen än så länge.Vad jag sålt

Jag har ej sålt något, mitt mål är att ej sälja något innehav om inget förändras negativt i bolagen.

Däremot sålde jag av Pricer från dotterns portfölj vilket jag skrev om i förra veckorapporten (läs här) där jag förklarade varför, både i inlägget och i kommentarsfältet.

Andra inlägg jag skrivit denna vecka

Jag fyllde år i fredags och det blev mitt enda inlägg denna vecka - Läs här
Inför nästa vecka så kommer jag köpa ytterligare, oftast så brukar likvidera va slut och jag redan gjort mina aktieköp men eftersom jag fyllt år och fick lite pengar i present så kommer jag kunna handla för 800kr i nästa vecka i Gubbportföljen och för dotterns portfölj har jag runt 1500kr att handla för efter ny månadsinsättning och en del från försäljningen av Pricer.

2 kommentarer:

 1. Hej Börsjägarn!
  Tycker att det är toppen att du skriver positiva siffror med blått och negativa med rött. Blir trevligare och lättare läsning på så vis :)

  Kör hårt nu vecka 10. Önskar dig lycka till

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hallå! Va bra, jag håller med, såg att du också gjorde det, eftersom de är mycket siffror hit och dit är de lättare och veta vad som är vad :)

   Tack, detsamma!

   Radera